DESPRE FERMA MĂGĂRIȚELOR

Câteva cuvinte despre noi

Suntem o companie din județul Bihor, cu o tradiție îndelungată în producția de lapte de măgăriță de cea mai înaltă calitate. Ne mândrim cu faptul că punem la dispoziția clienților noștri un produs premium, care se remarcă prin gustul său unic și proprietățile nutritive de excepție. Laptele nostru de măgăriță este un aliment cu multiple beneficii pentru sănătate, fiind apreciat pentru conținutul său bogat în nutrienți esențiali și substanțe benefice organismului. Un aspect important care definește calitatea laptele de măgăriță este proveniența sa. Noi mulsim exclusiv de la măgărițe aflate în primele trei luni de lactație, perioadă în care laptele are cea mai mare valoare nutritivă și beneficiile sale sunt maximizate. Această selecție atentă ne permite să oferim un produs de cea mai bună calitate, cu un gust fin și o consistență cremoasă. Este important să menționăm că laptele de măgăriță este comercializat crud, fără a fi supus proceselor de pasteurizare sau fierbere. Acest lucru se datorează faptului că laptele crud păstrează nealterate proprietățile sale nutriționale și enzimele benefice, oferindu-vă astfel o experiență autentică și valoroasă din punct de vedere nutrițional. Produsul nostru este obținut prin procese riguroase de producție și control de calitate, asigurându-ne că fiecare strop de lapte de măgăriță livrat către clienții noștri respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară. În concluzie, laptele nostru de măgăriță reprezintă alegerea perfectă pentru cei care apreciază gustul rafinat și beneficiile nutriționale ale unui produs premium. Vă invităm să descoperiți magia și autenticitatea acestui produs deosebit și să vă bucurați de o experiență culinară inedită alături de noi.
icon

Produs Premium

icon

Produs Premium

Un astfel de produs ca cel pus la dispoziție de noi este unic pe piața românească. El se poate obține doar în anumite perioade ale anului și nu este comercializat și de alte companii.
icon

Produs Unic

icon

Produs Unic

Laptele de măgăriță nu este încă un produs comun pe piață și producători de încredere care să comercializeze lapte de înaltă calitate, având în vedere că obligatoriu trebuie consumat crud, nu se găsesc la tot pasul.
Proprietățile laptelui de măgăriță pentru sănătate se datorează formulei sale aparte. El conține lizozim, o enzimă cu un puternic efect antibacterian și antiviral.