PREZENȚA ÎN PRESĂ

Doi frați din Bihor au dat lovitura cu o afacere inedită la care nimeni nu s-ar fi gândit! Au pus pe picioare o fermă de măgărițe care s-a dovedit a fi o mină de aur! Laptele de măgărița are aceleași proprietăți ca și laptele matern.
Afacerea cu lapte de măgăriţă s-a dovedit a fi un real succes pentru câţiva gospodari din Hunedoara. La poalele munţilor Apusenii oamenii harnici şi-au făcut o fermă inedită, de măgăriţe.
Bihor tv - lapte de magarita
Laptele de măgăriţă, afacere profitabilă. Doi bihoreni deţin cea mai mare fermă de măgăriţe din România.
Seminar susţinut de Lioara Ciugudean cu tematica „Mami, eu ce mănânc azi?”. Poze realizate în 5 decembrie 2015 la Trade Center.
Ferma Măgărițelor din Mierlău este prima fermă de măgărițe din România, deschizând pionieratul în această industrie.
Laptele de măgăriţă, afacere profitabilă. Doi bihoreni deţin cea mai mare fermă de măgăriţe din România.
Pentru cele mai bune rezultate, în cazul infecției cu virusul COVID-19, laptele de măgăriță trebuie administrat simultan cu tratamentele recomandate de medicul curant.
Acum 5 ani, Cristian Cîmpan căuta o idee de afacere când a auzit prima oară de beneficiile laptelui de măgăriţă. De la idee la business a fost un pas foarte mic. A treia zi deja pleca să cumpere prima măgăriţă, pe Roxy.
logo fabricat in ROmania

Lapte de măgăriță, unul din cele mai prețioase produse lactate existente pe piața românească și internațională? El este foarte bogat în nutrienți, iar formula sa foarte apropiată de laptele matern îl face ușor de digerat. El conține vitaminele A, B1, B2, B6, C, D, E și o concentrație mare de acizi grași, Omega 3 și Omega 6, care ajută corpul să lupte împotriva infecțiilor, lubrifiază articulațiile, reglează tensiunea arterială și cresc puterea de concentrare.

cat-costa-o-cura-cu-lapte-de-magarita

Cât costă o cură de tratament cu lapte de măgăriță?

magarite de vanzare

Tot ce trebuie să știi despre laptele de măgăriță, singurul lapte de origine animală aproape identic cu cel matern