COMANDĂ LAPTELE MINUNE PLASEAZĂ COMANDA Ești unul din motivele pentru care suntem aici. Îți mulțumim pentru că ești clientul nostru! 😊
Lapte normal - 0.25L (Sticlă)
35 LEI
Lapte normal - 0.50L (Flacon plastic)
60 LEI
Lapte Premium - 0.25L (Sticlă)
50 LEI

Lapte de magarita

Preț lei35.00lei60.00

Lapte de măgăriță proaspăt și crud, de cea mai bună calitate

Câte sticle doriți?
SKU: Nu se aplică Categorie:

Laptele de măgăriță este un elixir natural deosebit de prețios. În rândul lactatelor el emană o aură de prospețime, dar și de mister. Începând de la culoarea sa cu o tentă ușor albăstruie și continuând cu gustul subtil, ușor dulceag, laptele de măgăriță are o serie de caracteristici cu totul și cu totul deosebite față de alte tipuri de lapte. 

Aroma sa rafinată, un amestec de nuanțe dulci și ușor untoase, îți încântă simțurile. Laptele de măgăriță are un miros încântător, iar gustul său te cucerește chiar de la prima înghițitură.

Un tratament natural cu un gust rafinat

În momentul în care îți atinge buzele, laptele de măgăriță îți dezvăluie o textură ușoară și untoasă și o dulceață inconfundabilă. Gustul său cremos este iubit deopotrivă de adulți și de copii, care îl consumă cu plăcere, nu doar ca medicament, ci și ca aliment.

Laptele de măgăriță are o formulă chimică foarte apropiată de cea a laptelui matern, motiv pentru el poate fi consumat chiar și de sugari. El ajută la întărirea imunității, la prevenirea afecțiunilor sistemului digestiv și chiar la încetinirea procesului degenerativ la nivel celular.

Dacă te întrebi cât lapte de măgăriță se bea pe zi pentru a beneficia de toate aceste avantaje, să știi că o cană pe stomacul gol, dimineața, la prima oră, pentru cel puțin o lună, este suficient.

Lapte de măgăriță de cea mai bună calitate în bucătăria ta

Laptele de măgăriță, cu farmecul său unic, se pretează cu grație la multe rețete culinare. De la băuturi răcoritoare la deserturi fine și produse de panificație, acest lichid prețios devine o sursă inepuizabilă de inspirație pentru bucătarii entuziaști. Poți da mai multă personalitate oricărui preparat pe bază de lapte dacă înlocuiești laptele obișnuit cu lapte de măgăriță. Descoperă-i rând pe rând toate proprietățile și cu siguranță va deveni unul din ingredientele tale preferate în bucătărie!

Recenzii

 1. Both Victor

  Oradea

 2. Silviu stanescu

  As dori și eu va rog lapte de magarita

 3. Adriana

  Forte bun

 4. Novacoviciu Orlando

  Jud Timiș buzias

 5. Macovei Felicia Iulia

  Asi dori și eu

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *