Laptele de măgăriță a devenit un aliment foarte popular în ultima vreme. Multe persoane care își doresc să adopte o alimentație sănătoasă sau să-și îmbunătățească stilul de viață caută să introducă în dieta lor laptele de magarita.

Cu o formulă chimică foarte apropiată de laptele matern, la fel ca și acesta, laptele de măgăriță este foarte hrănitor. El este foarte apreciat pentru multiplele sale beneficii pe care le oferă organismului. 

Poți să bei lapte de magarite dacă ai nevoie de o sursă de proteine ușor de digerat, esențiale pentru creșterea și repararea țesuturilor. O cură de lapte de măgăriță te ajută de asemenea să-ți refaci necesarul de vitamine și minerale din corp. Acest tip de lapte este plin de vitamine precum: A, D, E și C și ca de exemplu: calciu, magneziu, fosfor și zinc.

Pe lângă toate acestea, în laptele de măgăriță se mai găsesc acizi grași nesaturați, sănătoși, benefici pentru sănătatea inimii și a multor alte organe ale corpului. 

Laptele de măgăriță are de asemenea proprietăți antimicrobiene datorită lizozimului și lactoferinei, care pot ajuta la prevenirea infecțiilor bacteriene.

Pe lângă toate acestea, laptele de măgăriță are și efecte antiinflamatoare, ceea ce îl face util în tratamentul unor afecțiuni inflamatorii.

De ce să bei lapte de măgăriță?

Laptele de măgăriță este ideal pentru persoanele care sunt alergice la proteinele din laptele de vacă, deoarece are o compoziție diferită de alte proteine și sunt șanse minime să provoace reacții alergice.

Pentru conținutul său ridicat de substanțe hrănitoare laptele de măgăriță se folosește adesea pentru fabricarea produselor cosmetice, dar mai bun este pentru piele când se administrează pe cale orală, pe stomacul gol, la prima oră a dimineții. 

În medicina tradițională, laptele de măgăriță a fost folosit timp îndelungat pentru tratarea unor diverse afecțiuni, inclusiv tulburări respiratorii, tuse și astm.

Datorită acestor beneficii, laptele de magarita este considerat un supliment alimentar valoros și este tot mai des introdus în alimentație. 

Cum să consumi lapte de măgăriță?

Așa cum am menționat și în rândurile anterioare, laptele de măgăriță este cel mai bun băut pe stomacul gol, la prima oră a dimineții. Este delicios așa cum este el, natural, cu un gust ușor cremos, plăcut atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, bându-l cu plăcere deopotrivă adulții și copiii.

Poți de asemenea să consumi lapte de magarita folosindu-l ca ingredient în smoothie-uri sau mâncăruri, în loc de lapte de vacă obișnuit sau lapte vegetal. 

Laptele de măgăriță se potrivește cu multe tipuri de alimente, dând băuturilor și mâncărurilor în care este folosit o textură aparte și un gust deosebit. 

De unde să cumperi lapte de măgăriță?

Acum e simplu! Din doar câteva click-uri ai comandat lapte de măgăriță proaspăt, iar Ferma Măgărițelor ți-l livrează exact acolo unde vrei să-l savurezi. 

Ferma Măgărițelor îți oferă o gamă variată de produse, pentru ca tu să alegi cel mai bun lapte de măgăriță pentru tine și familia ta. 

Lapte de măgăriță crud 250 ml sticlă

Laptele de măgăriță, ca oricare alt tip de lapte pe de altă parte, se păstrează cel mai bine în sticlă. De aceea, oferim clienților noștri posibilitatea de a-l achiziționa într-un astfel de ambalaj care îi conservă cât mai bine calitățile. De asemenea, am ales în mod special să comercializăm lapte de măgăriță în sticle de astfel de dimensiuni pentru că sunt ideale pentru o zi de cură. Așa cum am scris și cu altă ocazie pe acest blog, pentru o zi de cură cu lapte de măgăriță ai nevoie de 150-250 ml de lapte, cam o cană plină, care să te energizeze de la prima oră a dimineții, exact cât conțin și sticlele noastre.

Lapte de măgăriță crud 500 ml flacon

Nu mai căuta mai departe dacă îți dorești lapte de măgăriță într-o cantitate generoasă, cât să oferi întregii familii într-o zi de cură cu lapte de măgăriță! Ce spui de lapte de măgăriță într-un ambalaj ușor de manevrat și de transportat dacă ai nevoie de lapte proaspăt în vacanță sau oriunde altundeva vrei să-ți începi ziua cu dreptul.

Lapte de măgăriță premium 250 ml

Laptele de măgăriță premium este produsul nostru vedetă. Laptele premium este lapte muls în primele săptămâni după ce măgărițele au dat naștere puișorilor lor și este la fel de prețios precum colostrul. Ne-ar plăcea să putem oferi lapte de măgăriță premium pe tot parcursul anului clienților noștri, dar stocul este limitat deoarece cantitatea pe care o putem colecta este limitată de nevoile mari ale puilor în creștere și, pe deasupra, perioada de gestație a măgărițelor este foarte lungă. Așadar, dacă vrei lapte de măgăriță premium și îl găsești în stoc, consideră-te norocos și profită din plin de ofertă!